STAR: PIMOR1Q yaptık. RNAV star genel olarak chart üzerindeki irtifa ve hız limitlerinde inişe devam ediyorsunuz. Tek kritik nokta (charta bakınca görürsünüz), trafik uygunsa ve siz isterseniz ATC finale direkt veriyor (PAPUC-FEFOS arasında vektörle finale yönlendirildik) Descent management kısmında bunu göz önünde bulundurmakta fayda var.
Approach: ILS Z 08 yaptık. Basit bir chart, özel notu falan yok. Kritik nokta!!!!! Yaklaşma sırasında tutmanız gereken hızlar, (12NM 210kt, 9 NM 180kt vs vs ) yaklaşma chartında yok. Hızlar REF chartında yazıyor. Approach hazırlıkları sırasında ben manuel olarak Approach chartının üstüne not etmiştim hızları. Bilginize.
Taxi: Taxi in ve out' da TWY A ana taksi yolu. Kule genelde: "Stand ..... via TWY A ya da Rwy .... via TWY A, hold short Rwy ..." şeklinde direktifler veriyor.
SID: Pekod5k yaptık. NADP2 uyguladık. Kritik nokta!!! SID üstünde INDAX noktasını >=5000 ile geçmemiz gerektiği söyleniyor. (Max 240kt) Gittiğimizde hava sıcaktı ve nem yüksekti, dolayısıyla THR CLB dan sonra baktık uçak yakalayamayacak limiti, MCT açıp limit sonrası yeniden THR CLB yaptık.
Son olarak: Gitmeden önce Sigmetlere dikkat !!! Etrafta yanardağı çok olduğundan hangisi faal hangisi değil önemli. Benim gittiğimde kuzey batıda bizden nispeten uzak, aktif bir tane vardı. Kaptana briefing sırasında söylüyoruz.