Bülent Ataş
Bulent Atas
Kaptan yaklasım olarak cok iyi, genelde sorduğum soruları not aldırıp bana havada calıs dedi. Bazen hem kontrolu hem ilerisimi veriyor, hata yaparsanız kızmaz ama uyarır. Beraber Nuremberg gittik.Gidiste kendi of oldu. Yavas kalmama bazende frekans kacırmama kızdı. Donuste ben of oldum. Descent management I anlatmamız ıstedı. Notamları dikkatli okuyun ben nurmberg deki insaat notamını crane vs sandım, apronda CALISMA vardı, follow me bizi Mavi cizgi den devam ettirdi.
Bülent Ataş
Kaptanımız eski askeri pilot bekar çok güzel karakalem çalışmaları yapıyor.
Kalkışta fd leri alarak bir süre sürat irtifa heading takibi yaptırdı.
Telsiz konuşmalarına kendide çok giriyor sadece bize bırakmıyor. Çok kibar bilmediğin soru olursa açıp okumanı sonra ona anlatmanı istiyor.
Uçağın aircraft configuration summary kısmındaki sistemlerin ne olduğunu sordu bilmediklerimi okuyup anlattım.
Destination alternate isolated durumlarında yakıt hesaplamaları neye göre yapılıyor
Final reserve nedir nasıl hesaplanır? Fuel pagedeki final reserve müdahale edebilirmiyiz gibi sorular sordu.
Uçuşun tamamında size özgüven yüklemesi yapıyor. Zorlandığınız birşey olursa direk devreye girip yapıyor. Cruise brifing detaylara girip boğulmadık genel hatlarla geçildi.
Uçmaktan keyif alınacak bir kaptanımız.
Kalkışta fd leri alarak bir süre sürat irtifa heading takibi yaptırdı.
Telsiz konuşmalarına kendide çok giriyor sadece bize bırakmıyor. Çok kibar bilmediğin soru olursa açıp okumanı sonra ona anlatmanı istiyor.
Uçağın aircraft configuration summary kısmındaki sistemlerin ne olduğunu sordu bilmediklerimi okuyup anlattım.
Destination alternate isolated durumlarında yakıt hesaplamaları neye göre yapılıyor
Final reserve nedir nasıl hesaplanır? Fuel pagedeki final reserve müdahale edebilirmiyiz gibi sorular sordu.
Uçuşun tamamında size özgüven yüklemesi yapıyor. Zorlandığınız birşey olursa direk devreye girip yapıyor. Cruise brifing detaylara girip boğulmadık genel hatlarla geçildi.
Uçmaktan keyif alınacak bir kaptanımız.